Tilbakeblikk på Høstkonferansen 2018

Helgen 19-21.oktober var det igjen klart for den årlige Høstkonferansen Scandic Fornebu, dagen var fylt av inspirasjon og påfyll fra blant annet KMS, Excellent Edges og nye Structure by Joico.

Litt kortere tilbakeblikk

Stian Holter fra KMS presenterte nye Style Color som lanseres mars 2019. Med inspirasjon fra Toronto og "urban artistry", er disse fargesprayene utviklet for å slippe kreativiteten løs ved å lage effekter, kontraster og sette din signatur på frisyren. Vi gleder oss til lanseringen!

Airborne from Australia…Excellent Edges hadde et forrykende show på scenen. Pete Wallstab, Russel Rentmeester, Claus Nissen og Patricia Hilhammar delte av sin kunnskap med fantastiske klippeteknikker og med bruk av riktige sakser. Russel saksesmeden fra Excellent Edges fikk vist hvor mye som ligger bak å fremstille en saks.
Nye Structure by Joico ble lansert i oktober og er en innovativ stylingserie som består av 10 unike produkter. Structure bruker metaforen "rytme" som gjør akkurat deg unik. På høstkonferansen ga Annicken Lorentzen oss en herlig smakebit på nye Structure by Joico som har fått et helt nytt design, følelse og uttrykk.

 

I tillegg til de interne innslagene holdt Mikkel Niva i trådene på dagen som konferansier. Eksterne innsalg denne dagen var med Mette Jørgensen som er et kjent og kjært ansikt i bransjen og har gjort stor suksess med sine fredagsinnlegg på Facebook. Hun hadde et meget godt innlegg, som handlet om "handling som skaper forvandling".

 

For å avslutte dagen var Pellegrino Riccardi og Anne Lindmo med og ga ekstra påfyll til de over 300 deltakerne i salen, de leverte noe unikt og annerledes som alle virkelige satte pris på.

 

Til fordrink møttes over 300 festkledde og feststemte, før vi satte oss til bords og fikk et åpningsnummer med trommegruppen Complete. Terje Sporsem holdt i trådene for kvelden og passet på at alle holdt lattermusklene i gang og det hele ble avsluttet med confetti og selveste Freddy Kalas.

Vi gleder oss allerede til neste års arrangement, planleggingen for neste års arrangement er allerede i gang, så sett av lørdag 19.oktober 2019. 
Først håper vi at vi sees på Businesskonferansen i våre nye lokaler i Holtegata, Oslo 11. eller 12.juni. Mer informasjon om Businesskonferansen kommer like over jul, men sett av dagen allerede nå. Ha en fantastisk uke og førjulstid!